desember 2010

Pasta con spinachi di ricotta con salsa di burro et salvie

Eller noe snt.... ravioli med ricotta og spinat, smrsaus med salvie Det blir rett nummer to i dag OG mitt frste forsk med hjemmelaget pasta noensinne. Stor takk til kattefantene for pastarulle...

Caponata ala Sicilia

Til forretten i dag har kom jeg p lage en grnnsak-relish som vi ofte fikk p Sicilia i sommer. Jeg gjettet p ingredienser, men mtte ut handle en gang til etter at jeg fant en oppskrift. Det...

Juleshopping i Italia

Har vrt noen dager i Nord-Italia. Fantastiske Firenze, bedrende Bologna og stolte Sienna. Fantastisk! Her er noe av resultatet av shoppingrundene. Restauranter og mer kommer senere. Skal bare sp...

Pomello til kvelds

Pomello er en sitrusfrukt, krysning av grapefrukt og noe annet. Den er mye stere enn grapefrukt, kommer i bde en normal og en rd variant, og kan bli veldig stor. Pomello p strrelsemed en herre...

Desemberkos

Masse ved til ovnen, ny juleduk, to glade kattefanter og dagens sushi i hus: En skikkelig god desember-lrdag! Og jeg var innom Vinmonopolet og s ferdig juleglgg (jeg erselvflgelig stor fan av ...

Miiiin ribbe!

steke ribbe er ikke vanskelig. Bare damp svoren, stek ribba p lav nok varme og bruk grillelement mot slutten. Dessuten: Ribbe er en hellig tradisjon! Ikke rot det til med masse styr og stsj D...
hits