desember 2010

Pasta con spinachi di ricotta con salsa di burro et salvie

Eller noe sånt.... ravioli med ricotta og spinat, smørsaus med salvie Det blir rett nummer to i dag OG mitt første forsøk med hjemmelaget pasta noensinne. Stor takk til kattefantene for pastarulle...

Caponata ala Sicilia

Til forretten i dag har kom jeg på å lage en grønnsak-relish som vi ofte fikk på Sicilia i sommer. Jeg gjettet på ingredienser, men måtte ut å handle en gang til etter at jeg fant en oppskrift. Det...

Juleshopping i Italia

Har vært noen dager i Nord-Italia. Fantastiske Firenze, bedårende Bologna og stolte Sienna. Fantastisk! Her er noe av resultatet av shoppingrundene. Restauranter og mer kommer senere. Skal bare sp...

Pomello til kvelds

Pomello er en sitrusfrukt, krysning av grapefrukt og noe annet. Den er mye søtere enn grapefrukt, kommer i både en normal og en rød variant, og kan bli veldig stor. Pomello på størrelsemed en herre...

Desemberkos

Masse ved til ovnen, ny juleduk, to glade kattefanter og dagens sushi i hus: En skikkelig god desember-lørdag! Og jeg var innom Vinmonopolet og så ferdig julegløgg (jeg erselvfølgelig stor fan av ...

Miiiin ribbe!

Å steke ribbe er ikke vanskelig. Bare damp svoren, stek ribba på lav nok varme og bruk grillelement mot slutten. Dessuten: Ribbe er en hellig tradisjon! Ikke rot det til med masse styr og stæsj D...
hits