juni 2010

2 av mange gode ting i sommer

1: Urter på balkongen.Totalt har jeg fire verandakasser med urter. Det er mye enklere enn å hente i haven. Timian, sitrontimian, oregano, rosmarin og salvie er alle enkle å få til fra ganske tidlig...

Restemiddag: Grove pølser, bønner og paprika

Fikk en ekstra middag ut av pølsene som ble tatt opp på lørdag, jeg hadde to igjen.Mannen ville ha skikkelig middag, ofte tar vi det kjapt på mandager. Selv forbereder jeg meg til Italia-ferie med ...

Lørdags-grillings

Mellom de to første 8-dels finalene rakk vi en ok grillmiddag.Tok opp en svineindrefilet fra fryseren i dag tidlig, og topølser fra slakteren på Ringebu. Pølsene er fylt med fetaost og oliven,og er...

Skalldyranretning!

I går var vi på Lofoten fiskerestaurant og spiste skalldyr-fatet. Veldig bra! Deilig å sitte et par timer å dele gode skjell. Men hvorfor bare ett kamskjell? Dropp det eller gjør det skikkelig med ...

Restaurantanmeldelse: The Edge

The Edge er en moderne biffrestaurant beliggende på fantastiske Tjuvholmen, Oslo. Både interiør og meny er vesentlig mer innbydende enn Big Horn og lignende, og restauranten leverer maten på en god...

Mine 5 grillfavoritter

Inspirert av sommeren og alle de gode grillingsene som kommer vil jeg dele min topp fem liste1. Lammesadel. Kjøp noen lammesadler på høsten når de er rimelige og tilgjengelige, pakk godt inn og fry...

Matlandet Indonesia

Legger ut noen bilder fra forrige tur til Indonesia. Kan ikke konkurrere med Thailand i råvaretilgang og tradisjon, men det finnes absolutt god mat å få:1. Masakan PadangGenialt matkonsept der du v...

Flymat på alvor

Anbefaler artikkel i Aftenposten knyttet til fly og flymat. Noen som alltid bryr seg om å titte spent i de minimale boksene som kommer på fatet? Dere er ikke alene!Min favoritt er kaldt ettermiddag...

Grillfavoritt: Paprika

Biter av paprika med hvitvinseddik, olje, salt og pepper er godt på grillen
hits