mars 2011

Entrecote med fargerike og crispy grønnsaker

Vi hadde en del grønt igjen fra helga, og en vakumpakket entrecote hadde ligget i kjøleskapet en god stund. Perfekt utgangspunkt for en tirsdagsbiff! Jeg havner ofte på teryiakisaus ved siden av. ...

Krabbe med petit pois og focaccia (forrett)

En rask og god liten rett! Rask etter at du er ferdig med å rense krabbeklørne da.... Den passer også godt før en tyngre hovedrett fordi den er både frisk og lett Til to personer trenger du: 4...

Ny header

Hadde en liten fotosession på kjøkkenet i dag. Moro! Min foreløpige favoritt blir lagt inn som header; resten ser dere herDette var planenLa inn litt flere objekter - noe rotete??Gammel, vakker dam...

2 x kreps: Grillet fersk sjøkreps og klassisk kreps i dill

Vi skulle egentlig bare ha vanlige, frosne kreps. Men skalldyrfest på Meny gjorde at to ferske sjøkreps snek seg ned i handlekurven til mannen :-) Det er jo ikke allverdens mye mat i sjøkrepsene s...

Fluffy, hjemmelaget aioli

Har du sett dette servert til brød og lurt på hvordan det lages? Trikset er så enkelt som en stavmikser!!! Du trenger:1 ss sitron eller limesaft1 ts dijonsenneplitt saltlitt pepper1 eggeplomme1...

Gratinert lammestek og lun rødbetsalat

VM-tåka er lettet og jobbmaset har lagt seg! Perfekt tidspunkt å begynne å fokusere på mat igjen.. Lagde denne retteni går til meg og 17-åringen. Steika er fra et lite lam vi kjøpte i fjor høst, o...
hits