mars 2011

Entrecote med fargerike og crispy grnnsaker

Vi hadde en del grnt igjen fra helga, og en vakumpakket entrecote hadde ligget i kjleskapet en god stund. Perfekt utgangspunkt for en tirsdagsbiff! Jeg havner ofte p teryiakisaus ved siden av. ...

Krabbe med petit pois og focaccia (forrett)

En rask og god liten rett! Rask etter at du er ferdig med rense krabbeklrne da.... Den passer ogs godt fr en tyngre hovedrett fordi den er bde frisk og lett Til to personer trenger du: 4...

Ny header

Hadde en liten fotosession p kjkkenet i dag. Moro! Min forelpige favoritt blir lagt inn som header; resten ser dere herDette var planenLa inn litt flere objekter - noe rotete??Gammel, vakker dam...

2 x kreps: Grillet fersk sjkreps og klassisk kreps i dill

Vi skulle egentlig bare ha vanlige, frosne kreps. Men skalldyrfest p Meny gjorde at to ferske sjkreps snek seg ned i handlekurven til mannen :-) Det er jo ikke allverdens mye mat i sjkrepsene s...

Fluffy, hjemmelaget aioli

Har du sett dette servert til brd og lurt p hvordan det lages? Trikset er s enkelt som en stavmikser!!! Du trenger:1 ss sitron eller limesaft1 ts dijonsenneplitt saltlitt pepper1 eggeplomme1...

Gratinert lammestek og lun rdbetsalat

VM-tka er lettet og jobbmaset har lagt seg! Perfekt tidspunkt begynne fokusere p mat igjen.. Lagde denne retteni gr til meg og 17-ringen. Steika er fra et lite lam vi kjpte i fjor hst, o...
hits