Bistecca alla Fiorentina - t-bone steak fra Firenze

Kjøtt, salt, pepper og olivenolje. Det er alt italienerne bruker for å lage bistecca. Grilla t-bone, serveres som regel med forvellet spinat og stekte potetbåter.



Det fordrer høykvalitet på kjøttet da, all smaken kommer derfra. Og ikke snakk om å steke dette mer enn høyst nødvendig. Sikker vinner på alle restuarante i Firenze, som middagen i går.





3 kommentarer

Marit N

06.12.2014 kl.22:26

Kommer det ikke mer snart.

Beate Martinsen

09.01.2015 kl.16:20

Heisan!! Jeg heter Beate Martinsen og er redaktør for VisitRoma.no Jeg ser du harreist til Roma, og lurte derfor på om du kunne tenke deg å dele dine Roma-tips? Send meg en e-post om du synes det høres interessant ut! Beste hilsener Beate Martinsen.

slowfoodfastfood

12.02.2017 kl.14:48

Beate Martinsen:
Hei Beate - jeg har ikke vært aktiv på bloggen på en stund, men skal nå i gang igjen og kommer faktisk direkte tilbake fra Roma på onsdag. Deler gjerne:)

Skriv en ny kommentar

hits