Steaksandwich's

En populær lunsjrett, men servert med en god salat og båtpoteter blir det en fin middag og. Jeg bruker kun entrecote til dette formålet.

 

 

Oppskrift ett eksempel på steaksandwich

150 gram entrecote i tynn skive
1 stor brødskive, helst luftig surdeigsbrød
1-2 store, tykke skiver av tomat
Litt snittet nykål eller salat
Topping, for eksempel aoioli eller knust chilipure
Smør, salt, pepper, olivenolje og litt lime


1. Smelt smør i en stekepanne. Vend brødskiva i smøret på begge sider. Stek til toast, det tar noen minutter.

2. Krydre entrecoten med salt og pepper .Stekes et par minutter på hver side på høy varme med litt smør. Mot slutten legger du i tomatskivene, vend de en gang.

3. Snitt kål/salat, ha over litt lime, olivenolje og pepper.

4. Montering. Smør lit topping på den ene siden av brødskiva, legg over kål/salat og deretter tomatskive. Legg entrecoten på toppen. Avslutt med litt mer topping og et dryss salt og pepper

Servert!







Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits