Grilltips: Deilig klippfisk

Klippfisk er nydelig på grillen. Denne retten er enkel, lett å grille og deilig kosemat ved siden av et glass hvitvin.

Husk bare å legge i vann et par dager før og bytt vann ofte. Nei, det er ikke my jobb :)

Du trenger pr person:


1 rød paprika i grove biter
1 gul paprika grove biter
4 fedd fersk hvitløk i skiver, legg de godt inntill fisken så de ikke detter ut ved grilling
250 gram utvannet klippfisk grove biter
1/2 sitron i grove skiver

1. Del fisk og grønnsaker.

2. Legg lagvis i en grillform som på bildet. Slike som brukes til fisk fungerer fint.



3. Grill noen minutter på hver side på kullgrill. Ha ulike varmesoner på grillen slik at du kan vende rundt på grillformen



4. Nytes best med noe kaldt og godt kaldt i glasset

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits