Tunfisk til inspirasjon!

Bestilte tunfisk p ICA Storo her og fikk et fantastisk stykke.

Se p dette!



Nr tunfisken er s flott og fersk som denne m den ikke stekes for mye. Jeg foretrekker bruke grillpanna for ke marginene. Tre + to minutter p hver side i grillpanne med 5 minutters hvile p tallerken fr servering var passe for disse biffene. Flg med! Og til forskjell fra biff forsvinner ikke noe kraft ut nr du testskjrer et stykke, s det anbefaler jeg sterkt.






Dessuten blir det lekert mnster av grillpanna :)





Her er litt inspirasjon: Tunfiskoppskriftene kommer p bloggen senere

Med thaiwok med lime og peantter


Med bulgursalat



Med sylta sjalottlk og sukkererter




Som du ser varierer stekegraden litt. 1 30 sek for lenge, 2 1 min for kort, 3 perfekt. Men dette er etter min smak. S lenge rvaren er av topp kvalitet og midten er varm er du innafor. Og gjennomstekt smaker den godt da og!

Lykke til:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits