Tunfisk til inspirasjon!

Bestilte tunfisk på ICA Storo her og fikk et fantastisk stykke.

Se på dette!



Når tunfisken er så flott og fersk som denne må den ikke stekes for mye. Jeg foretrekker å bruke grillpanna for å øke marginene. Tre + to minutter på hver side i grillpanne med 5 minutters hvile på tallerken før servering var passe for disse biffene. Følg med! Og til forskjell fra biff forsvinner ikke noe kraft ut når du testskjærer et stykke, så det anbefaler jeg sterkt.






Dessuten blir det lekert mønster av grillpanna :)





Her er litt inspirasjon: Tunfiskoppskriftene kommer på bloggen senere

Med thaiwok med lime og peanøtter


Med bulgursalat



Med sylta sjalottløk og sukkererter




Som du ser varierer stekegraden litt. 1 30 sek for lenge, 2 1 min for kort, 3 perfekt. Men dette er etter min smak. Så lenge råvaren er av topp kvalitet og midten er varm er du innafor. Og gjennomstekt smaker den godt da og!

Lykke til:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits