Kamskjell med persille + blomkålkrem og balsamicoreduksjon

Har lest om balsamicoreduksjon i en del oppskrifter, men aldri prøvd meg på det. Det ble absolutt godt og noe jeg kommer til å prøve igjen, men det passet på ingen måte til kamskjell. Så vi spiste dette i to omganger i stedet: Kamskjellene først og så blomkål med reudksjonen til en salat jeg hadde laget som tilbehør.

Oppskrift kamskjell med persille

Jeg kjøpte en pakke på 500 gram frosne kamskjell. Det er vesentlig forskjell på frosne og ferske, noe jeg målte ved å veie skjellene når de var opptint. Jeg hadde da 340 gram råvare igjen. Uansett, godt er det :)

Forstek sjalottløken og kok og mos blomkålen



Blomkålkremen gjøres ferdig med å røre inn smør, litt matfløte og godt med pepper

Pepre godt og kvern over litt salt.


Stekes på høy varme i 1-2 minutter på hver side



Tilsett hakket persille og løken. Bland, og vend et par ganger



Server!







3 kommentarer

Nam, det så godt ut :)

m n

08.01.2013 kl.20:11

Som vanlig en lekker rett. Takk for gode tips til en tapaskveld.

slowfoodfastfood

10.01.2013 kl.17:10

¢¾Charlotte: Prøv det! Smaker bra!

Skriv en ny kommentar

hits