Lammekare med grillet paprika og rødvinsbakt sopp

Lammekare er en lekker råvare.



Tilbehør kan varieres i det uendlige til denne retten. Denne gangen valgte vi paprika og aromasopp




Oppskrift:

Oppskift rødvinsbakt sopp
Varm 1 ss smør i en kjele. Finsnitt en sjalottløk og ha dette i smøret. Stekes til løken er mør. Hakk timian og ha i kjelen sammen med løken. Tilsett 1,5 dl rødvin og aromasoppen. Sett på lokk. La trekke i ca 40 minutter. Vend av og til

Oppskrift grillet paprika
Rens paprikaene og del i fire. Ha på olivenolje og eddik, salt og pepper. Bakes øverst i ovnen på 230 grader på varmluft med grllelement i ca ti minutter. Følg med!! Her kan det lett bli brent og søl i ovnen



Oppskrift lammekare
Stek kareen på 140 grader i ca 1 time til den viser 60 g i temperatur. Kjør opp varmen på maks med grillelement, settt kareen øverst i ovnen i 3-5 minutter. Hensikten er å svi av restene på beina of få skorpe på kjøttet. Sett til side i minimum 10 minutter før servering.



Server!




















Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits