Råkostsalat med persille og hvitvinskokte tranebær

Dette er en flott salat egnet som del av koldbord, som restemat eller til kjøttretter.

Finsnittet kål er etter min mening undervurdert i salater til fordel for de lettere salatblandingene som kommer ferdigpakket i butikken.




1. Finsnitt kvitkålen. Sett kaldt


2. Kok opp 3 ss vann i en kjele. Tilsett de tørkede tranebærene, 1 ss sitron og 1 dl hvitvin. Kok inn væsken og avkjøl

3. Hakk persillen

4. Bland salaten. Krydres med (salt) og pepper



2 kommentarer

Min matgale verden

12.01.2013 kl.08:53

En annerledes og spennende salat. Så godt ut!

m n

13.01.2013 kl.18:51

Snadder. Litt mer eksklusiv enn kålsalatene du fikk som barn ja.

Skriv en ny kommentar

hits