Lekker kveldskos på nyåret: Enkel rekesalat

Dette er friskt og godt, og piffes litt opp av fennikelen.




Oppskrift til 2 personer:

1 kg råvekt 50-70 reker, ferdig skrellet
1 pakke bladsalat
1 crispisalat
1 fennikel
Gressløk
Salt, pepper, hvitvinseddiksitron og olivenolje

Serveres med hjemmelaget aioli og brød

1. Rens rekene.

2. Bland salaten. Hell over olivenolje, hvitvinseddik, salt og pepper. Bland godt

3. Finsnitt fenikkelen. Hell over gressløk og litt olivenolje.

La stå kanskje 30 minutter og server!

2 kommentarer

Christine

07.01.2013 kl.01:31

Dette hørtes ut som ett kjempe godt måltid :)

slowfoodfastfood

07.01.2013 kl.21:30

Christine: Jepp! Anbefales :)

Skriv en ny kommentar

hits