Rekesalat

Dagens middag ble rekesalat.

For å gjøre den litt mer mettende tilsatte jeg erter. Ertene kan gjerne byttes ut med krutonger eller en toastskive ved siden av etter smak.




Til 2 personer:

800 gram frosne reker
1 pakke blandet salat
1 crispisalat (all annen salat enn disse to kan også brukes :))
1 pakke sukkererter (150 g)
2/3 boks erter
3 stilker bladpersille
Gjerne litt agurk hvis du har (vi hadde ikke det i dag)
Saften av 1/3 sitron
3 ss god olivenolje
salt og pepper



1. Rens rekene og skyll ertene.

2. Bland salat, sukkererter delt i biter og ertene. Hell over olivenolje, salt og pepper. Bland godt.

3. Bland sitron, reker og hakket persille.

4. Vend rekene inn i salaten.







2 kommentarer

vilblifrisk

22.11.2012 kl.22:24

Mmm, så deilig. Reker er kjempe godt=) Ha en fin kveld!

slowfoodfastfood

22.11.2012 kl.22:32

vilblifrisk: Takk, god kveld du og. Lett, enkelt og raskt (etter at rekene er renset da)!

Skriv en ny kommentar

hits