Kantarellpanne med timian og vårløk

Denne retten lagde jeg på grillen, men oppskriften fungerer veldig bra i stekepanne òg.



500 gram ferske kantareller
3 stilker vårløk
1 kinesisk sjalottløk
4 sjalottløk
Noen stilker timian
50 gram spinat
Smør, salt og pepper

1. Rens kantarellene og legg de i en aluminiumsform.

2. Finhakk sjalottløk og hvitløk og dryss over kantarellene. Dryss over hakket timian, salt og pepper. Fordel noen små smørklumper i forma.

3. Hakk vårløken og rens spinaten.



4. Sett forma på grillen. Når saften av kantarellene begynner å sive ut, ha i vårløk og spinat. Rør av og til

Som dere ser serverte jeg dette til entrecote og grillribbe Klar for servering!


 

Retten ble laget 4.8.2012



 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits