Grilla tunfisk med sukkererter og karamellisert sjalottløk

Tror egentlig bildet sier det meste om denne retten :)




Til to personer:

2 tunfiskbiffer av 250 gram
200 gram sukkererter
200 gram div bladsalat
4 sjalottløk
Smør, hvitvin, pepper

Server mmed hvitt brød og evt ailoli

1. Rens sjalottløken og skjær den i ca 5 mm tykke skiver.

2. Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kvernet pepper. Ha i sjalottløken og stek til de har god stekeskorpe uten å bli helt møre.  Er varmen sterk nok og du passer på å ikke brenne løken er dette resultatet du får :)

3. Kok opp vann og trekk sukkerertene i et minutt

4. Varm en grillpanne på maks varme i 5-10 minutter. Stek tunfisken 2 minutter på hver side

5.  Legg salat på en tallerken. Legg på  tunfisker. Dander den karamelliserte sjalottløken på toppen.

Server!

Én kommentar

littmat

05.12.2012 kl.17:37

NAM! :)

Skriv en ny kommentar

hits