Sprengt uer med aspargespanne og stekt rogn

Uer er den rosa dypvannsfisken med de store øynene. Veldig god fisk, egentlig. Men foretrekker du lettsaltet torsk, og den ikke er alt for dyr, er det absolutt et godt alternativ




Denne var litt for kort saltet egentlig. Ble nesten som fersk å regne, så så veldig "sprengt"  ble den ikke. Ellers passet panna veldig godt til sprengt fisk


Du trenger til 2 personer:

600 gram fisk
1/3 bunt asparges
3 vårløk
1/2 squash
3 poteter
1/2 sitron
Rømme
Smør
Salt og pepper

1. Rens og del opp grønnsakene og potetene og sett over kokevann til fisken. Fisk og panna tar ca like lang tid.

2. Trekk fisken

3. Stek poteter og grønnsaker i smør

4. Stek rogna i smør



Server med rømme og sitron!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits