Sprengt uer med aspargespanne og stekt rogn

Uer er den rosa dypvannsfisken med de store ynene. Veldig god fisk, egentlig. Men foretrekker du lettsaltet torsk, og den ikke er alt for dyr, er det absolutt et godt alternativ




Denne var litt for kort saltet egentlig. Ble nesten som fersk regne, s s veldig "sprengt" ble den ikke. Ellers passet panna veldig godt til sprengt fisk


Du trenger til 2 personer:

600 gram fisk
1/3 bunt asparges
3 vrlk
1/2 squash
3 poteter
1/2 sitron
Rmme
Smr
Salt og pepper

1. Rens og del opp grnnsakene og poteteneog sett over kokevann til fisken. Fiskog panna tar ca like lang tid.

2. Trekk fisken

3. Stek poteter og grnnsaker i smr

4. Stek rogna i smr



Server med rmme og sitron!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits