Fransk "fiskegrateng" - et godt ferdigprodukt! Eller hva-gjør-makaroni-i-fiskegratengen??

Et produkt jeg synes skiller seg ut positivt blant fedigretter er Fransk fiskegrateng fra Findus. Det er kun ett stort stykke fisk med en smør/urteblanding-saus på toppen. Det er ingen standard fiskegratengvariant, men smaken er veldig god. Blir kanskje litt mye smør, men det er selvfølgelig ikke nødvendig å spise alt. Med kokt brokkoli eller en råkostsalat til er det et enkelt måltid. Ikke dyrt blir det heller. Koster rundt 40,- kroner for gratengen - og av og til kjører ulike kjeder 20%-40% på alle Findus-produkter.  Noen som har noen andre favoritter??

Det finnes billigere, frosne fiskegratenger. De spiste jeg et par av som student, og seriøst, det klarer jeg bare ikke i dag. Da finnes det andre alternativer for den prisen, makaroni i hvit guffe. Fy!

Og da er vi over på overskrift to. Hvorfor insisterer noen (både hverdagskokker som oss og ferdigmatprodusenter) på å ha makaroni i fiskegraten?? Server hva du vil til, men ikke i! Dessuten blir ferdigproduktene mest makaroni, noe saus og to biter fisk hvis du er heldig.

Ferdig på tallerkenen.Ferdig stekt - bruk grillelementet 5 min for sprøere skorpe
3 kommentarer

matentusiasten

27.09.2010 kl.21:37

Den er faktisk ganske bra! Dama lager den ofte :) Blir med råstekte poteter og vårløk til som regel :D

Hege

28.09.2010 kl.08:56

Helt enig, den franske fiskegratengen er kjempegod! Dessverre ikke like populær hos junior som hos meg.

Det er for øvrig 30% på Findusvarer på Meny nå. :)

slowfoodfastfood

28.09.2010 kl.11:42

Hege: Takk for tipset om Meny!

Skriv en ny kommentar

hits