Ham-, cheese- 'n fishburger

Interrail Januar 1997:

Hva fr man hvis du bestiller en Hamburger i Bratislava?
Et varmt rundstykke delt i to, sauerkraut over og underen1 cm skive kokt skinke, dressing. Ketsjup og sennep etter smak

Hva fr man hvis du bestiller en Cheeseburger i Bratislava?
Et varmt rundstykke delt i to, sauerkraut over og under en1 cm skive stekt ost, dressing. Ketsjup og sennep etter smak .

En god historie for matnerder!

Slowfoodfastfood.blogg.no august 2010

Hva fr du hvis du bestiller en fishburger?
En grilla ciabatta delt i to, rmmedressing over og under en 150 g seikarbonade, grnnsakssalat. Sure agurker etter smak

2 porsj.

1 pk seikarbonader med purre og hvitlk, Lofoten.
1 4-pk med ciabattaer
4 store gulrtter
1/2 liten hvitkl
2 stilker vrlk
1 stor stilk stangselleri
4 ss rmme
3 ss melk (vann funker ogs)
1 sitron
1 minipotte persille
8 sm, ste agurker. Evt 1/2 slangeagurk

Hyllevarer
Kvernet pepper
Sukker
Santa Maria krydder Dill & Pepper
Smr til steking
Hvitvinseddik

1. Sett ovnen p 225 varmluft og sett inn ciabattanene etter ca 15 minutter, avhengig av hvor lang tid du bruker p resten.

2. Snitt kl med en ostehvel. Rens gulrot og riv. Ha kl og gulrot i en bolle. Vend inn saften av en halv sitron (det blir ikke surt, bare syrlig etter min smak). Vend inn grovkornet pepper

3. Del agurk. Hell over hvitvinseddik og dillkrydder

3. Finsnitt vrlk og stangselleri. Bruk det grnne p sellerien! Ikke alt, bar til to stilker. Finhakk persille. Ha alt i en liten bolle. Ha i rmme og saften av 1/4 sitron. Rr. Tilsett 1 liten ts dillkrydder og 1/4 ts sukker.

4. Ha smr i to stekepanner. Ha karbonadene i den ene. Sett varmen p 6. Skru ned til 4. ta ca 10 minutter. Ha samtidig ciabattaene delt i to med "innmaten" nedi den andre panna med mye smr. Stek til noe brunet/grillet.

5. Server!

6. Nyt? Godt, ja, men ingen total nytelse. Hverdagsmat. Kjapt, ganske billig og enkelt.



Vi spiser to pr pers.

2 kommentarer

Tonje

27.08.2010 kl.00:02

Nammm... det fikk jeg lyst p:D

Deres kattepus var ogs utrolig skjnn!

slowfoodfastfood

27.08.2010 kl.18:06

Tonje: takk! det beste er at vi har to like (nesten..)

Skriv en ny kommentar

hits