Middagstips: Enkel og rask fiskemiddag

I gr lagde jeg middag til mannen, han hadde veldig lyst p fisk. Han er flink til lage mat, men han bruker ofte s lang tid at han ofte gr for enkle alternativer. Med litt velse og vilje til gjre 2-3 ting samtidigog n liten snarvei gr denne retten p knappe halvtimen. To fisketyper er ikke ndvendig, men blir penere p tallerkenen og skaper litt variasjon, spesielt siden den ene var ferdig marinert. Det sparer ogs en del tid. lage to paneringer/marinader tar jo ekstra tid

Innkjp
Torskefilet 250 g
Marinert rretfilet, huset fra ica (85 kr pr kilo!) 100 g
Rmme
Agurk

Hyllevarer
Gulrtter
Poteter
Olivenolje
Sitron
Smr
Mel
Salt, pepper og sukker
Griljermel
Hvitvinseddik

Annet
Persille og gresslk fra verandaen (her fungerer det meste, smak og behag)

Lag agurksalat

Sett over poteter i halve eller biter - juks, men fungerer godt

Riv gulrtter, tilsett olivenolje, sitron, salt pepper og sukker. Vend godt om. Bruk lite olje, mer sitron. Tilsett hakkede urter. Lag gjerne en rund klump av gulerotsalaten med en liten bolle hvis du gidder.

Bland mel, griljermel, salt og pepper. Ha noen sitrondrper p torskefileten- vend i melblandingen. Ha p nytt p sitron og vend en gang til.

Stek torsk og rret.Begynn p 6 - begge filetene er tynne. Husk ikke ha alt smret i panna med en gang, stek p en side, ha s i mer smr og snu - melblandinga trekker til seg store mengder smr - det er onsdag, tross alt.

Server med rmme - vi er ikke veldig fan av saus.

3 kommentarer

Ingunn

09.07.2010 kl.11:23

Spennende blogg:) Jeg er ogs veldig glad i mat.

whooah - Line

09.07.2010 kl.17:01

Mmm, ser kjempegodt ut :)

slowfoodfastfood

10.07.2010 kl.12:11

Takk for det, ser du er godt i gang du ogs :-)

Skriv en ny kommentar

hits